Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje nalazi se na nadmorskoj visini od 325-1.347 m.n.v., a od Maribora, koji je drugi po veličini grad u Sloveniji, je udaljeno 6 km. Mariborsko Pohorje sa naseljima Radvanje i Razvanje u svom podnožju, predstavlja razvijeno turističko i sportsko-rekreativno središte sa odličnim terenima za skijanje na kojima se održavaju i velika svetska takmičenja. Staza za noćno skijanje je 10 km i najduža je osvetljena staza u Evropi. Sezona skijanja traje od decembra do aprila.Hababuk 5*


Lokacija: luskuzno opremljen hotel, sa termalnim centrom, se nalazi u podnožju Mariborskog Pohorja, 100 m udaljen od gondole.

Hotelski sadržaj: 3 restorana i 2 bara, a u svom sastavu ima i savremeno opremljen "spa" centar u kojem gosti mogu da koriste unutrašnji i spoljašnji bazen, "whirpool" sa termalnom vodom, klasičnu finsku saunu, tursko kupatilo i solarijum. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjena su igrališta za skvoš, kao i fitnes centar.

Sobe: kupatilo sa tuš-kabinom ili kadom, klima uređaj, direktni telefon, kablovska TV, radio, mini-bar, sef, priključak za internet, dobrodošlica sa napicima (kafa, čaj), kućni ogrtač, kućne papuče.

Website: www.termemb.si


Bellevue 4*


Lokacija: nov i veoma prijatan hotel nalazi se na samoj stazi u Mariborskom Pohorju, na nadmorskoj visini od 1.050 m. Do hotela je moguće doći gondolom ili okolnim putem.

Hotelski sadržaj: 42 sobe i 8 apaetmana. Hotel ima restoran i bar. Gosti mogu da koriste veoma lep "spa" centar sa 6 sauna, hidroterapijom, fitnes centrom i masažom. Hotel ima i svoj parking.

Sobe: kupatilo (tuš/wc), fen, mini-bar, SAT TV, radio, klima uređaj, sef.

Website: www.termemb.si


Arena 4*


Lokacija: nalazi se na skijalištu, 50 metara od prve stanice ski lifta.

Hotelski sadržaj: restoran, sauna, fitnes, skijašnica, sunčana terasa s pogledom na poligon. Svojim gostima nudi ukupno 61 sobu (51 dvokrevetna, 3 porodične, 5 jednokrevetnih i 1 apartman) razdeljene na dva tipa - Superior i Standard. Većina soba je dvokrevetna sa odvojenim krevetima.

Sobe: (tuš/kada i wc), LCD televizor, telefon, mini-bar, sef, klima uređaj, priključak za internet. Većina soba ima balkon.

Website: www.pohorje.org


App Bolfenk 4*


Lokacija: odlično opremljeni apartmani nalaze se na skijalištu, u neposrednoj blizini glavne gondole.

Hotelski sadržaj: gostima je na raspolaganju picerija, čajdžinica, aperitiv bar, salon za zabavum kao i klizalište ispred hotela. U sastavu hotela je parking i garaža. Gosti mogu besplatno da koriste "Aqua Larix", kao i ostale sadržaje hotela "Larix". Škola skijanja, kao i najam skijaške opreme su dodatne usluge koje takođe pruža ovaj hotel.

Apartmani: dnevna soba sa kaminom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo (tuš/wc), telefon, SAT TV.

Website: www.pohorje.org


App Ruševec 4*


Kontakt telefon: +386 603 63 00

Lokacija: na 1.100 m.n.v., 25 km od Maribora (Maribor-Hoča-Pohorje), 2 km od ski gondole.

Hotelski sadržaj: parking, recepcija, restoran, 5 bungalova sa apartmanima, pčelinjak sa api terapijom, finska sauna, staze za šetnju, najam opreme za pešačenje, najam bicikala, igralište za decu. Dozvoljeni kućni ljubimci uz najavu i doplatu.

Apartmani i studiji (u bungalovima): kuhinja, kupatilo sa kozmetikom, fen, terasa, galerija za spavanje u apartmanima, centralno grejanje, SAT TV, Wi-Fi.

Usluga: najam studija i apartmana bez ishrane.

Website: www.rusevec.comCenovnik