Terme Olimia

Nekadašnje Atomske toplice, danas Terme Olimia po izboru gostiju 2010. godine proglašene su za najbolji "wellness" centar u Sloveniji, sa "wellness" centrima Termalija i Orhidelia, nalaze se 450 km od Beograda, uz reku Sutlu, gde brdovito područje Rudnice prelazi u Panonsku niziju. Smatra se najčistijim ekološkim delom Slovenije. Danas su Terme Olimia, uz termalne vode bogate magnezijumom i kalcijumom, prestižni "spa" centar sa bazenima na 2.000 m2. Voda dolazi sa dubine od 500 m, sa tepmeraturom od 24-360C. U kvalitetnu "wellness" ponudu uključeni su programi prilagođeni individualnim potrebama osobama sa problemima u nervnom, koštanom i mišićnom sistemu, kao i gostima koji žele opuštanje uz korišćenje brojnih sadržaja, koji su u njihovoj službi: sauna, programi za ulepšavanje, "spa" i kozmetičke usluge, različite mogućnosti rekreacije. U neposrednoj blizini nalazi se selo Olimje - proglašeno najlepšim selom u Evropi 2009. godine, kulturno bogatstvo, priroda, turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posetioce i igrače golfa. Termalia Pool Complex obuhvata sledeće sadržaje: otvoreni i zatvoreni bazen, 9 različitih sauna, japanska i zelena bašta, dve nudističke terase, fitnes centar, teretana, tenis, fudbal, košarka, badminton, kuglanje, golf teren sa 9 rupa, staze za šetnju i biciklizam, akva park sa atrakcijama.Wellness Sotelia 4*


Lokacija: u centru Termi Olimia, blizu mesta Podčetrtek (40 km od slovenačko-hrvatske granice). Nov, luksuzno i moderno opremljen hotel počeo je sa radom 2006. godine i namenjen je gostima koji žele najbolju uslugu.

Hotelski sadržaj: garaža, parking, recepcija, 135 soba i 10 apartmana, glavni restoran, "a la carte" restoran, bar i vinski podrum, prodavnica, biblioteka, dečja igraonica, frizer, kongresni centar, moderan "spa" centar Armonia, koji je podzemnim hodnikom povezan sa "wellness" centrom Termalija i "wellness" Orhidelia.

Sobe: SAT TV, mini-bar, sef, klima uređaj, internet, kupatilo (tuš/wc), fen, balkon. Pomoćni ležaj je fotelja na razvlačenje.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).


Breza 4*


Lokacija: hotel se nalazi pored hotela Sotelia, u termama Olimia.

Hotelski sadržaj: parking, 154 sobe, 42 antialergijske sobe, 18 apartmana, bar, frizer, TV sala, prodavnica, fitnes, bazen sa termalnom vodom. Sa "wellness" centrom Termalija povezan je sa podzemnim hodnikom.

Sobe: SAT TV, telefon, mini-bar, kupatilo (tuš/wc), pojedine sobe imaju balkon, klima uređaj i sef. Pomoćni ležaj u standard sobi je fotelja na razvlačenje.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).Cenovnik