Rudnik

Stotinak kilometara južno od Beograda, 15 km od Gornjeg Milanovca, na magistralnom putu ka crnogorskom primorju nalazi se planina Rudnik. Ova planina sa osam vrhova iznad 1.000 m.n.v., ima najviši vrh sa imenom našeg velikog naučnika prirodnih nauka, Jovana Cvijića, visine 1.132 m. Od davnina je poznata kao vazdušna banja o čemu svedoče rimski ostaci građevina, i letnjikovac despota Brankovića. Zvanično je 1922. godine proglašena za vazdušnu banju. Rudnik pruža mnoge mogućnosti odmora i rekreacije, sportske terene, staze zdravlja, vidikovce. Vrh Ostravica je vulkanskog porekla sa zidinama srednjevekovnog grada i prava je atrakcija za planinare. U blizini se nalaze manastiri Vraćevšnica, Blagoveštenje, Nikolje.Šumska kuća "Rudnik"


Lokacija: okružena stablima bukve i bora, na brežuljku iznad varošice, predstavlja idealno mesto za odmor bez buke i gužve. U sastavu objekta je restoran sa nacionalnim specijalitetima. Smeštaj je na bazi najma, noćenja bez ishrane.

Sobe: kuća raspolaže sa 2 trokrevetna apartmana i dvokrevetnim sobama. Sve sobe sadrže TV, telefon, kupatilo. Individualni boravak, sopstveni prevoz.

Kontakt telefon: 032 741 209, 032 710 840Cenovnik