Tara

Planina Tara se nalazi u zapadnoj Srbiji, na granici sa BiH i Republikom Srpskom, na 190 km od Beograda (putni pravac preko Valjeva i Bajine Bašte, od koje je udaljena 25 km) ili preko Užica i Kremne, oko 220 km. Sa istočne strane se graniči sa planinom Zlatibor i Mokrom Gorom, a sa severa je okružuje reka Drina. Na Tari (Zaovine) raste endemska vrsta Pančićeve omorike, na planini koja je Nacionalni park od 1981. godine postoji preko 1.000 biljnih i 200 životinjskih vrsta. Vaš boravak možete upotpuniti brojnim izletima: do Kremne sa kućom proroka Tarabića, Mokre Gore (Drvengrada), Šarganske osmice, vidikovca Predovog krsta, jezera Zaovine, Mitrovca, Bajine Bašte, Višegrada ili Zlatibora.Omorika


Lokacija: hotel "Omorika" je na najlepšem delu Tare, Kaluđerske bare, na 1.000 m.n.v., okružen zimzelenom šumom.

Hotelski sadržaj: parking, recepcija, 156 soba, 8 apartmana, 2 predsednička apartmana, restoran, poslastičarnica, banket sala, VIP salon, aperitiv bar, noćni bar, diskoteka, internet, biblioteka, pošta, prodavnica suvenira, TV sala, kino-sala, kongresna sala sa audio vizuelnom opremom, ambulanta, frizerski salon, salon lepote.

Sobe: SAT TV, telefon, kupatilo. Pojedine sobe imaju terasu (sa oznakom "T" u cenovniku).

Sport i zabava: zatvoreni bazen (25 x 12,5 m) sa saunom, trim-kabinet, automatska kuglana, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu, sportski tereni za fudbal, tenis, košarku, odbojku, trim staza u borovoj šumi (dužine 1.600 m sa spravama za sport i rekreaciju), uređene staze za šetnju u dužini od 10 kilometara, skijaške staze.

Ishrana: polupansion - doručak (samoposluživanje, izbor više jela), večera (meni, 3 jela po izboru, klasično usluživanje).


Beli Bor 2*


Lokacija: smešten je u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1.025 metara, udaljen od hotela "Omorika" 4,5 km. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

Hotelski sadržaj: 25 soba, parking, recepcija, restoran, dva aperitiv bara, diskoteka, kongresna sala i nekoliko manjih sala opremljenih potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja, bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela. Pored hotela su dva ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju, rukometno igralište, tri košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren, dva teniska terena sa čvrstom podlogom.

Sobe: TV, kupatilo.

Ishrana: pun pansion (meni, klasični način usluživanja).Cenovnik